ERPintegrator

E-fakturaer direkte fra ditt økonomisystem

Send og motta e-fakturer direkte i ditt økonomisystem gjennom et EU-sertifisert PEPPOL Access Point. Velg hvordan du vil forbindes og et dataformat som passer. Ingen manuelle prosesser – smart automatisering.

Integrasjon til alle økonomisystemer

Integrasjon via SFTP, Rest API eller efacto klienten er inkludert

Fleksibelt data-format:EHF, PEPPOL, OIOUBL, CSV eller EDIFACT

Login med oversikt over alle sendte og mottatte fakturaer

Finn din pris

Hvor mange e-fakturaer har dere behov for å sende og motta på ett år?

Op til 2000 faktura/år

GÅ TIL BESTILLING

(Merk: Prisen er baseret på at vi fakturerer for 12 måneder av gangen)

Referencer

Hva sier andre om efacto?

I lengden sparer vi mye penger. Nå blir i stedet feil automatisert
gjennom InvoiceFirewall, og ansatte får løsrevet tid til andre
arbeidsoppgaver. Vi kan ikke tenke oss å gå tilbake til det gamle systemet. Dette er smart bruk av digitalisering. Nå har vi full kontroll på alle inngående faktura og prosessen ved å behandle dem.

Fjord1 er det største fergeselskapet i Norge, og omsatte i fjor for 2,3
milliarder kroner.

Egil Kirkebø

IT- og systemkoordinator i Fjord1

InvoiceFirewall har vært en god investering som har kommet både oss og våre leverandører til gode. Gjennom automatisk kvalitetssikring av mottatte faktura har våre ansatte fått frigjort tid. Samtidig har våre leverandører fått raskere oppfølging, ved mangelfulle fakturareferanser, takket være systemets automatiske varsler og hjelp-til-selvhjelp-portal hvor de selv kan korrigere referanser uten å sende ny faktura. InvoiceFirewall er vår digitale «portvakt» som vi har full tillit til på veien mot et papirløst samfunn. Dette, mye takket være eksemplarisk oppfølging fra efacto fra første dag.

AF Gruppen er et ledende entreprenør- og industrikonsern. Hensikten med vår virksomhet er å skape verdier for kunder, eiere, medarbeidere og samfunnet for øvrig.

Frode Westad

Controller, AF-Gruppen

Nå kommer alle fakturaer inn i systemet uten feil!
Vi har god erfaring med InvoiceFirewall. Vi har bedre kvalitet på leverandørfakturaene, god dokumentasjon og vi sparer mye tid. Vi får brukt våre kompetanser bedre og jobber mere effektivt.

Navnet Bergen kommer av norrønt og betyr den grønne enga mellom fjella. Kommunen har rundt 15 000 ansatte som betjener over 270 000 beboere.

Wenche Aarvold

Bergen kommune

5.000+ kunder, 20 års erfaring

1
Velg integrasjonsløsning


a) Last ned og installér efacto-klienten. Klienten sender de filene som du har trukket ut av økonomisystemet
b) Velg SFTP-konto. Det er best hvis du på forhånd kan utveksle filer via SFTP, og dermed ikke behøver ny programvare
c) REST API. Hvis du ønsker å kommunisere direkte fra økonomisystemet ditt

2
Velg dataformat


a) E-faktura format. Hvis økonomisystemet kan trekke ut data i EHF eller Peppolbis format
b) CSV. Hvis du ikke kan trekke ut data fra økonomisystemet i standard e-faktura-formater. Du har tilgang til en online brukermanual og et test-verktøy for å sjekke at alle nødvendige data er kommet med

3
Fakturér


Du kan du sende fakturaen til vårt aksesspunkt. Vår fullautomatiske programvare sjekker dataene og sender fakturaen videre til kunden i det avtalte formatet

4
To-veis ERP integrasjon


Tilsvarende kan du bruke ERP-integratoren til å motta fakturaer

ERPintegrator

Tilfredshetsgaranti

Du har 14 dagers angrefrist. Er du ikke tilfreds med produktet eller vår service, så logg inn, klikk på abonnement og si opp abonnementet. Skriv gjerne en årsak til din oppsigelse så vi kan lære av din opplevelse. Sier du opp innenfor tidsfristen mottar du en kreditnota. Du kan derfor se bort fra den tilsendte fakturaen.

FAQ

Ofte stilte spørsmål om ERPintegrator

Hva er integrasjon

Integrasjonen er en helhetsløsning som automatiserer manuell fakturahåndtering. Så snart løsningen er integreret med ditt økonomisystem, sikrer den hele prosessen fra avsender til mottaker. Den sørger for at dine fakturaer konverteres til nettopp det formatet dine kunder ønsker, og gir garanti for at fakturaen er levert korrekt.

Hvor mange fakturaer kan jeg sende?

Sender du flere fakturaer enn ditt abonnementet dekker, så blir det automatisk fornyet. Der er ingen øvre grense for hvor mange fakturaer du kan sende.

Skal jeg installere ny programvare?

Det bestemmer du selv. Client er et program som du skal installere. Client sender og mottar e-fakturaer direkte fra din egen PC eller server. Det krever ikke annet enn en internettforbindelse

Skal jeg ha et bestemt økonomisystem?

Nei, løsningen fungerer med alle ERP- og økonomisystemer.

Hjelper dere med integrasjonen?

Ja. integrasjonen er helt ukomplisert. Har du bruk for hjelp så står vi til rådighet.

Kan jeg få personlig support?

Ja. Det følger gratis personlig support med en integrasjonsløsning. Våre dyktige konsulenter sitter klare med råd og veiledning.

Hva hvis fakturaen ikke er utfylt korrekt?

Hvis det mangler informasjoner på en faktura, får du straks beskjed pr. e-post. Vi opplyser deg om hvilke informasjoner som mangler. Så kan du lett tilføye dem og sende fakturaen til oss igen.

Hvordan vet jeg at fakturaen er levert til mottakeren?

Vi oppretter en brukerkonto til deg, så du alltid kan logge inn og følge status på hver enkelt avsendt faktura.

Kan alle fakturaer konverteres til EHF og PEPPOL BIS 3.0?

Ja. Vi konverterer alle fakturaformater og sender til alle land. I de fleste tilfellene vil det kreve at en konsulent oppretter en konvertering, og den må du må betale for.

Kan jeg sende fakturaer til og fra utlandet?

Ja. Alle fakturaer sendt via vår plattform lever opp til mange internasjonale standarder, så du kan lett og sikkert handle over landegrensene.

Hva hvis jeg angrer på kjøpet?

Du har 14 dages angrefrist uansett hvilken løsning du velger. Har du begynt å bruke abonnementet, men bare sendt én enkelt faktura, kan du annullere det innenfor én måned.

Hvor lenge er jeg bundet til abonnementet?

Hvis du velger integrasjon, betaler du for en fast periode. Ønsker du å si opp abonnementet, kan du til enhver tid sende oss en e-post, så stopper vi abonnementet ditt ved utløpet av den perioden du har betalt for.

Hva hvis en faktura ikke er korrekt?

Hvis en faktura ikke er utfylt korrekt får du straks beskjed om det på din e-post. Vi skriver hva feilen er, så du raskt kan rette den og sende fakturaen igjen.

Lever løsningen opp til myndighetenes krav?

Ja. efacto er sertifisert EU Access Point og tilbyr løsninger som dekker alle behov innenfor elektronisk fakturering. Blandt annet PEPPOL for internasjonal handel, XRechnung i Tyskland, OIOUBL i Danmark, EHF i Norge osv.

Har du andre spørsmål??

Send spørsmålene dine til info@efacto.no – Vi svarer deg direkte og så raskt som mulig.

Produkter

Andre produkter fra efacto

InvoiceFirewall

InvoiceFirewall automatiserer leverandørfakturaer, reduserer tidstap og sparer deg for unødvendige kostnader.

SE MER HER

PDFtoX

Konvertér din PDF faktura til e-faktura. Alt du behøver å gjøre er å sende den til oss

SE MER HER
Om os

Spesialister innen digital fakturering siden 1999

LES HELE HISTORIEN

Vi stiftet efacto i 1999 for å befri bedrifter og organisasjoner fra tidkrevende manuell fakturabehandling. Mer enn 20 år i gamet har gitt oss inngående kunnskap om arbeidsprosesser og utfordringer knyttet til behandling av fakturaer.