Referencer

Hvad siger andre om efacto?

I lengden sparer vi mye penger. Nå blir i stedet feil automatisert
gjennom FakturaFirewall, og ansatte får løsrevet tid til andre
arbeidsoppgaver. Vi kan ikke tenke oss å gå tilbake til det gamle systemet. Dette er smart bruk av digitalisering. Nå har vi full kontroll på alle inngående faktura og prosessen ved å behandle dem.

Fjord1 er det største fergeselskapet i Norge, og omsatte i fjor for 2,3
milliarder kroner.

Egil Kirkebø

IT- og systemkoordinator i Fjord1

InvoiceFirewall har vært en god investering som har kommet både oss og våre leverandører til gode. Gjennom automatisk kvalitetssikring av mottatte faktura har våre ansatte fått frigjort tid. Samtidig har våre leverandører fått raskere oppfølging, ved mangelfulle fakturareferanser, takket være systemets automatiske varsler og hjelp-til-selvhjelp-portal hvor de selv kan korrigere referanser uten å sende ny faktura. InvoiceFirewall er vår digitale «portvakt» som vi har full tillit til på veien mot et papirløst samfunn. Dette, mye takket være eksemplarisk oppfølging fra efacto fra første dag.

AF Gruppen er et ledende entreprenør- og industrikonsern. Hensikten med vår virksomhet er å skape verdier for kunder, eiere, medarbeidere og samfunnet for øvrig.

Frode Westad

Controller, AF-Gruppen

Nå kommer alle fakturaer inn i systemet uten feil!
Vi har god erfaring med FakturaFirewall. Vi har bedre kvalitet på leverandørfakturaene, god dokumentasjon og vi sparer mye tid. Vi får brukt våre kompetanser bedre og jobber mere effektivt.

Navnet Bergen kommer av norrønt og betyr den grønne enga mellom fjella. Kommunen har rundt 15 000 ansatte som betjener over 270 000 beboere.

Wenche Aarvold

Konsulent inngående faktura, Bergen Kommune

5000+ kunder, 20 års erfaring

Produkter

Andre produkter fra efacto

ERPintegration

Effektiv og sikker fakturabehandling direkte fra ditt økonomiske system.

SE MERE HER

PDFtoX

Konvertér din PDF faktura til e-faktura, uten å gjøre noe annet enn å sende den til oss.

SE MERE HER
Om oss

Spesialister siden 1999

LES HELE HISTORIEN

Vi grunnla eFacto i 1999 for å frigjøre selskaper fra tidkrevende manuell fakturabehandling. Vi er spesialister i å automatisere alle prosesser rundt fakturahåndtering. Vi gjør hverdagen enklere, ansatte mer produktive og gjeldsbetalinger mer effektive.