Om oss

Spesialister innen digital fakturering

Vi grunnla efacto i 1999 for å frigjøre selskaper fra tidkrevende manuell fakturabehandling. Mer enn 20 år i bransjen har gitt oss inngående kunnskap om arbeidsprosesser og utfordringer knyttet til behandling av fakturaer.

Siden den gang har vi spesialisert oss på systemer som automatiserer rutinemessige driftsoppgaver. Det gjør hverdagen enklere, ansatte mer produktive og kreditorbokføring mer effektiv.

eFacto har hjulpet tusenvis av moderne selskaper med mer effektiv fakturabehandling, og våre løsninger er blant de mest påviste på markedet.

Vi har kontorer i København, Oslo og Hamburg, og tilbyr alltid en kopp kaffe eller en telefonsamtale og en presentasjon av hvordan vi kan hjelpe virksomheten din.

 

Johan Bjørling & Morten Boas
Stiftere af efacto

 

 

Referencer

Hvad siger andre om efacto?

I lengden sparer vi mye penger. Nå blir i stedet feil automatisert
gjennom InvoiceFirewall, og ansatte får løsrevet tid til andre
arbeidsoppgaver. Vi kan ikke tenke oss å gå tilbake til det gamle systemet. Dette er smart bruk av digitalisering. Nå har vi full kontroll på alle inngående faktura og prosessen ved å behandle dem.

Fjord1 er det største fergeselskapet i Norge, og omsatte i fjor for 2,3
milliarder kroner.

Egil Kirkebø

IT- og systemkoordinator i Fjord1

InvoiceFirewall har vært en god investering som har kommet både oss og våre leverandører til gode. Gjennom automatisk kvalitetssikring av mottatte faktura har våre ansatte fått frigjort tid. Samtidig har våre leverandører fått raskere oppfølging, ved mangelfulle fakturareferanser, takket være systemets automatiske varsler og hjelp-til-selvhjelp-portal hvor de selv kan korrigere referanser uten å sende ny faktura. InvoiceFirewall er vår digitale «portvakt» som vi har full tillit til på veien mot et papirløst samfunn. Dette, mye takket være eksemplarisk oppfølging fra efacto fra første dag.

AF Gruppen er et ledende entreprenør- og industrikonsern. Hensikten med vår virksomhet er å skape verdier for kunder, eiere, medarbeidere og samfunnet for øvrig.

Frode Westad

Controller, AF-Gruppen

Nå kommer alle fakturaer inn i systemet uten feil!
Vi har god erfaring med InvoiceFirewall. Vi har bedre kvalitet på leverandørfakturaene, god dokumentasjon og vi sparer mye tid. Vi får brukt våre kompetanser bedre og jobber mere effektivt.

Navnet Bergen kommer av norrønt og betyr den grønne enga mellom fjella. Kommunen har rundt 15 000 ansatte som betjener over 270 000 beboere.

Wenche Aarvold

Konsulent inngående faktura, Bergen Kommune